Volendam-coach De Koning geeft het op

23 mei 2013, 21:34

Voor FC Volendam-trainer Hans de Koning is het duidelijk: Go Ahead Eagles speelt volgend jaar in de Eredivisie. De Koning zag zijn ploeg vandaag met 3-0 verliezen en de coach heeft niet het idee dat dat aankomende zondag nog rechtgezet kan worden in Volendam.

“Ik feliciteer Go Ahead Eagles met de promotie”, vertelde De Koning aan Eredivisie Live. “Als je speelt zoals vandaag heb je ook niets in de Eredivisie te zoeken. Ik vind wel dat we een mooi jaar hebben gehad, maar als je hier met 3-0 verliest heb ik er zondag geen vertrouwen in. Je moet realistisch zijn, het is nu gespeeld.”

“Wij hebben de ploeg niet om diep te gaan”, vervolgde hij. “In alle linies is Go Ahead brutaler en ze zijn verder dan wij. Ik heb geen idee hoe we zondag de wedstrijd gaan benaderen. We wilden graag promoveren, maar we worden vandaag door echte kerels van het veld gespeeld. Ik hoop dat de supporters ons zondag komen steunen, dat heeft deze groep verdiend. Misschien hebben we boven onze stand geleefd dit seizoen.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen