Ferdinand jaar langer bij Manchester United

Ger
23 mei 2013, 14:58   Bijgewerkt: 23 mei 2013, 15:13

Rio Ferdinand heeft met Manchester United overeenstemming bereikt over een nieuw eenjarig contract. De 34-jarige centrale verdediger is al elf seizoenen een vaste waarde op Old Trafford. Met United kroonde hij zich onder meer zes keer tot kampioen van de Premier League en werd de Champions League gewonnen.

"Ik ben in de wolken met deze nieuwe verbintenis", reageert Ferdinand. "Wie wil er nu niet iedere week in dit fantastische team spelen, met 76.000 fans op de tribune? Het is een ongelooflijk avontuur en ik ben blij dat het verder gaat." De ploeggenoot van Robin van Persie begon zijn loopbaan bij West Ham United. Daarna stond hij onder contract bij Leeds United.

"Het is voor iedereen duidelijk dat Rio een van de beste seizoenen bij deze club achter de rug heeft", aldus manager David Moyes. De Schot zal komend seizoen voor het eerst met Ferdinand gaan werken. Hij volgt bij United de gestopte Alex Ferguson op. "Zelfs als buitenstaander kan ik zien hoe belangrijk Rio is", zegt Moyes. "Ik kijk uit naar onze samenwerking."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen