Dembélé wil landstitel met Spurs: "Waarom niet?"

22 mei 2013, 08:51

Met een vijfde plaats greep Tottenham Hotspur dit jaar naast alle prijzen en Champions League-tickets in Engeland. Moussa Dembélé, in het verleden actief voor AZ, weet wel hoe dat komt. Zijn club heeft te veel punten laten liggen tegen teams uit het rechterrijtje, stelt de Belgische aanvaller in gesprek met Sky Sports.

Van teams als Wigan Athletic en Norwich City wist Tottenham dit seizoen niet één keer te winnen. "Tegen sterke tegenstanders kunnen we het verschil maken, maar tegen zwakkere ploegen hebben we te veel punten laten liggen", stelt Dembélé. "We moeten ons meer gaan realiseren dat juist die wedstrijden heel belangrijk zijn. Als we tegen een zwakkere ploeg spelen, sluipt misschien eerder het gevoel in de ploeg dat het wel goed gaat komen. Dat heeft wellicht ook met ervaring te maken."

Dembélé sluit niet uit dat zijn ploeg voor de titel kan gaan als het er volgend seizoen wél in slaagt om minder te morsen tegen kleinere teams. "Je weet nooit. Het is een nieuw seizoen, wellicht hebben we wat nieuwe spelers. Dus waarom niet?"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen