Brood niet in paniek na vroege tegentreffer

Brood niet in paniek na vroege tegentreffer

19 mei 2013 – Roda JC Kerkrade begon de nacompetitie donderdag met een 1-1 gelijkspel bij De Graafschap en kwam zondag in de return in eigen huis ook nog eens met 0-1 achter. Coach Ruud Brood oogde echter geen moment in paniek en dat bleek terecht. De Limburgers wonnen uiteindelijk met 6-1 van de Superboeren.

"We creëren altijd kansen, ook tegen De Graafschap", zei Brood na afloop tegen Eredivisie Live. "Na die tegengoal, een fout van ons, hebben we het tempo omhoog gegooid en zijn we op jacht naar doelpunten gegaan. We hadden niet gedacht dat het zo makkelijk zou gaan, zeker niet na de 0-1."

Sanharib Malki had met een hattrick een groot aandeel in de monsterzege. "Ja, dat heeft-ie goed opgepakt na de eerste partij, waarin-ie wat liet liggen", lachte Brood. Domper voor Roda was de hamstringblessure die Frank Demouge opliep. De spits verwacht de duels met Sparta, in de laatste ronde, te missen. Brood: "We gaan een wonderdokter voor hem zoeken, haha. Maar Németh vond ik ook goed invallen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 24 februari 2020

  2. zondag 23 februari 2020