Brood: "Moeten in staat zijn het af te maken"

Brood: "Moeten in staat zijn het af te maken"

17 mei 2013 – Arnaud Sutchuin Djoum, Bart Biemans en Abel Tamata trainden vrijdag vanwege lichte pijntjes apart van de selectie van Roda JC Kerkrade, maar de verwachting is dat het trio op tijd hersteld is voor de return tegen De Graafschap, zondag in de nacompetitie. Het eerste duel, donderdag in Doetinchem, werd 1-1.

Roda kwam op De Vijverberg met 1-0 achter, maar maakte na rust via Frank Demouge gelijk. Dat stemt coach Ruud Brood tevreden. "We hebben in Doetinchem veerkracht getoond en zijn teruggekomen. Thuis moeten we in staat zijn om het tot een goed einde te brengen", zegt de oefenmeester tegen L1.

"We weten nu wat we van De Graafschap kunnen verwachten", gaat Brood verder. "Ze zijn dan wel fysiek sterk, maar hebben donderdag ook met krachten moeten smijten. En op de zijkanten en voorin zijn wij sneller. We hebben een redelijk goede uitgangspositie en we moeten hoe dan ook winnen."

Brood weet nog niet of Mikolaj Lebedynski erbij kan zijn in de return. De Poolse aanvaller raakte vrijdag op de training geblesseerd na een duel met Adil Ramzi.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 24 februari 2020

  2. zondag 23 februari 2020