Volendam en Sparta leggen stevige basis

16 mei 2013, 21:42   Bijgewerkt: 16 mei 2013, 22:03

FC Volendam lijkt over de teleurstelling van het mislopen van de titel in de Jupiler League heen. De Noord-Hollanders, die op de laatste speeldag ten gunste van SC Cambuur naast het kampioenschap grepen, begonnen donderdagavond met een overwinning aan de nacompetitie. Bij MVV werd met 0-1 gewonnen.

Volendam ontsnapte voor rust wel aan een achterstand. Na een aanval van Bryan Smeets en Leroy Labylle belandde de bal op de paal. Een kwartier voor het einde sloegen de Wijdbroeken wel toe. Met een van richting veranderd schot bezorgde Brandley Kuwas Volendam een mooie uitgangspositie voor de return.

Sparta had in het Lavans Stadion een makkelijke avond. De Kasteelheren wonnen met 2-4 bij Helmond Sport en staan daarmee al met één been in de laatste ronde. Op het resultaat viel weinig af te dingen, daar Sparta de betere ploeg was. Gijs Luirink, Sandro Calabro en Iiass Bel Hassani tekenden voor de eerste drie Rotterdamse goals (0-3). In de slotfase bliezen Davy Brouwers en Zarko Grabovac de Helmondse hoop een nieuw leven in (2-3), maar het slotakkoord was voor Mimoun Mahi (2-4).

De returns zijn aanstaande zondag in respectievelijk Volendam en Rotterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen