VVV Venlo begint met fitte selectie aan play-offs

15 mei 2013, 13:50

Trainer Ton Lokhoff van VVV Venlo werkt met een vrijwel fitte selectie toe naar de eerste wedstrijd in de nacompetitie, donderdag tegen Go Ahead Eagles. "Op de langdurig geblesseerden na is iedereen wedstrijdfit. Marcel Seip en Nils Röseler zijn hersteld en hebben volop meegetraind de afgelopen dagen. Ook wat dat betreft is de selectie en de staf klaar voor deze belangrijke fase", zegt hij op de clubsite.

In Venlo weet men al een tijdje dat deelname aan de nacompetitie dit seizoen het maximale was. Lokhoff denkt dat zijn team, na een prima slot van de competitie, klaar is voor de strijd om lijfsbehoud. "Na drie gelijke spelen op rij hebben we goed gespeeld tegen Vitesse en terecht gewonnen. Het is mooi om zo de competitie af te sluiten. Bovendien hielden we de laatste twee wedstrijden ‘de nul’ en werden er ook maar weinig kansen weggegeven. Zo beginnen we positief aan de play-offs."

Als VVV Venlo over twee wedstrijden af weet te rekenen met Go Ahead Eagles, speelt het in de volgende ronde van de play-offs tegen FC Volendam of MVV.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen