Bookmaker: Chelsea wint, Carneiro betreedt veld

15 mei 2013, 11:44

Het wordt spannend, maar volgens Unibet staat Chelsea vanavond in de Amsterdam ArenA met de Europa League in handen. De regerend Champions League-houder is volgens het wedkantoor licht favoriet in de finale tegen het Portugese Benfica.

Wie inzet op EL-winst van Chelsea krijgt voor iedere euro 1 als de Britten inderdaad aan het eind van de avond met de beker in handen staan. Een gokje op een zege van Chelsea binnen negentig minuten levert 2,30 op. Europa League-winst van Benfica kan 2,25 opleveren, een zege in reguliere speeltijd 3,20. Wie denkt dat de stand na negentig minuten gelijk is, krijgt [a,http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=14082&bid=13732&unibetTarget=/betting%2523/event/1001571558,_blank,3,30] als dat inderdaad het geval is.

Bij Unibet kan niet alleen worden ingezet op onder meer de winnaar, de rust- en eindstand en eventuele doelpuntenmakers, maar ook op de rol van Eva Carneiro. De teamarts van Chelsea is een fraaie verschijning en er kan worden gegokt op het feit of ze tijdens de wedstrijd het veld op moet komen om een speler te verzorgen. Volgens de bookmaker is het vrijwel zeker (1,30) dat de Britse schone in actie komt. Wie denkt dat Carneiro op de bank kan blijven zitten, kan 3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen