'Oude rotten' Cech en Lampard willen winnen

14 mei 2013, 20:13   Bijgewerkt: 14 mei 2013, 20:22

Voor Petr Cech en Frank Lampard begint het spelen van een finale al bijna te wennen. Voor de derde keer in 5 jaar tijd staan de veteranen van Chelsea woensdag aan de aftrap van een Europese eindstrijd. Ontspannen, welbespraakt en met een flinke dosis humor blikten Cech en Lampard dinsdag vooruit op het duel met Benfica.

"Het verleden heeft al zo vaak uitgewezen dat het niet uitmaakt welke ploeg als favoriet begint aan de finale. Het maakt ook niet uit hóe je zo'n wedstrijd wint, als je maar wint", zei Cech.

Volgens de Tsjechische keeper werkte de vroege uitschakeling van Chelsea in de Champions League motiverend voor het vervolg in de Europa League. "We hebben die deceptie omgezet in motivatie om het in dit toernooi beter te doen. Dat heeft ons naar de finale gebracht."

Op basis van ervaring in Europese finales begint Chelsea als favoriet aan het duel met Benfica. "Ik heb het geluk dat ik al enkele finales heb gespeeld", zei Lampard. "Al die ervaringen neem je mee naar de volgende. Maar iedere wedstrijd is anders."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen