Ten Hag: "Over twee duels uitstekend gedaan"

Ten Hag: "Over twee duels uitstekend gedaan"

12 mei 2013 – Na het uitduel met 3-3 gelijk te hebben gespeeld, won Go Ahead Eagles zaterdag de return tegen FC Dordrecht met 3-0 en bereikte daarmee de tweede ronde van de nacompetitie. Het verschil werd wel pas in het laatste kwartier gemaakt.

"Dordrecht is een vervelende en goede, fysiek sterke, ploeg waarmee we het in de competitie vaak moeilijk hebben gehad. Maar over twee duels hebben we het uitstekend gedaan", vertelde coach Erik ten Hag na afloop tegen Eredivisie Live. "Natuurlijk kan je opmerkingen maken over het spel in de eerste 75 minuten, maar het is knap van deze jonge ploeg dat ze toch zijn blijven voetballen."

Echt tijd om feest te vieren heeft Go Ahead niet. Donderdag wacht in de vorm van VVV Venlo alweer de volgende tegenstander. Ten Hag: "Maar dat is deze ploeg wel gewend. In februari hebben we acht duels gespeeld, dus daarmee kunnen we wel omgaan. Toch hebben we wel even tijd om het te vieren. 'Hier mag je 24 uur van genieten', heb ik gezegd. We gaan ons nu zo goed mogelijk inleven op VVV, om dat team zo optimaal mogelijk te bestrijden. Maar we zullen vol aan de bak moeten."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 3 december 2020

  2. woensdag 2 december 2020