De Graafschap ook in Limburg langs Fortuna

11 mei 2013, 22:41   Bijgewerkt: 11 mei 2013, 22:47

De Graafschap mag nog hopen op een snelle terugkeer in de Eredivisie. De Superboeren waren zaterdag voor de tweede keer in een week tijd te sterk voor Fortuna Sittard. In Sittard werd het 3-1 voor de ploeg van trainer Pieter Huistra.

In een vermakelijke wedstrijd vielen alle doelpunten pas na rust. Timothy van der Meulen en Piotr Parzyszek vermorzelden al vroeg alle hoop voor de Limburgers. Via Abdelaziz Khalouta deed Fortuna nog wel iets terug, maar het slotakkoord kwam op naam van Anco Jansen.

Na de 2-1 zege eerder deze week, plaatst De Graafschap zich voor de tweede rondes van de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Daarin wacht opnieuw een Limburgse tegenstander: Roda JC.

De ploeg uit Kerkrade, de nummer 16 van de eredivisie, speelt komende donderdag eerst uit tegen De Graafschap. Op die dag komt VVV-Venlo, de nummer 17 van de eredivisie, in Deventer tegen Go Ahead Eagles uit. Ook MVV (thuis tegen FC Volendam) en Helmond Sport (thuis tegen Sparta) beginnen donderdag aan hun play-offs. De returns in de tweede ronde zijn alle zondag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen