Promes schiet Eagles voorbij Dordrecht

Promes schiet Eagles voorbij Dordrecht

11 mei 2013 – VVV-Venlo moet donderdag tegen Go Ahead Eagles beginnen aan de strijd om behoud in de eredivisie. De club uit Deventer rekende zaterdag in de eerste ronde van de play-offs om promotie/degradatie af met FC Dordrecht. Na de 3-3 woensdag in de eerste wedstrijd aan de Krommedijk, wonnen de Eagles de return op eigen veld met duidelijke cijfers 3-0. Alle treffers vielen in het laatste kwartier.

Het eerste doelpunt kwam op naam van Quincy Promes, die een kwartier voor tijd een strafschop benutte. Arbiter Tom van Sichem wees naar de stip na een overtreding van Josimar Lima op dezelfde Promes, die afgelopen maandag nog tot het talent van de Jupiler League werd uitgeroepen.

Go Ahead Eagles kreeg vooral na de rust de beste kansen. Maar met name Xander Houtkoop verzuimde zijn ploeg aan een voorsprong te helpen. Na de openingstreffer miste Fouad Idabdelhay namens de Dordtenaren nog twee grote kansen voordat invaller Cas Peters en opnieuw Promes (met een prachtige volley) de score ietwat geflatteerd naar 3-0 tilden.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 25 februari 2020

  2. maandag 24 februari 2020

  3. zondag 23 februari 2020