Advocaat: "We hebben het zelf verknald"

9 mei 2013, 20:53

PSV greep vanavond ook naast de KNVB Beker. De ploeg van Dick Advocaat verloor met 2-1 van AZ, dankzij twee vroege goals. De ploeg uit Eindhoven probeerde de schade te herstellen, maar meer dan een aansluitingstreffer zat er niet in. Het slechte begin was volgens Advocaat te veel van het goede.

“We verloren in de beginfase de slag om het middenveld”, vertelde Advocaat aan Eredivisie Live. “AZ stond beter en won de tweede bal. We moeten scherper staan en scherp waren we in de eerste twintig minuten niet. Het team heeft daarna alles geprobeerd, maar het zat niet mee. Ik moet helaas bevestigen dat de goals gemakkelijk vielen. Als je in de finale komt wil je de beker winnen, maar door het slechte begin hebben we het verknald. We hebben het niet waargemaakt dit seizoen en ik ook niet. Volgend jaar krijgt iemand anders de kans om het beter te doen.”

Op de vraag of PSV eindelijk wil bevestigen dat Advocaat vertrekt en Phillip Cocu de nieuwe hoofdcoach wordt gaf Advocaat duidelijk antwoord. “Het is toch allang bekend dat ik stop en dat Cocu gaat tekenen. Als je bij PSV kunt werken als beginnend coach is dat geweldig.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen