Seedorf bezig met toekomst als trainer

8 mei 2013, 16:40

Clarence Seedorf ziet een loopbaan als trainer, na zijn carrière als speler, wel zitten. Dat zegt de 37-jarige middenvelder van het Braziliaanse Botafogo woensdag in gesprek met Globoesporte.

"In de toekomst zie ik mezelf wel coach worden. Ik ben me al aan het oriënteren op trainersgebied", zegt Seedorf. Volgens Italiaanse media zou de oud-international van Oranje in beeld zijn bij Silvio Berlusconi om trainer van AC Milan te worden. "Die verhalen lees ik ook, maar er is niets concreet. Als ze me bellen, dan kunnen we erover praten. Maar dat is niet gebeurd."

Seedorf speelde tussen 2002 en 2012 voor AC Milan. Eigenaar Berlusconi zou hem naar verluidt deze zomer willen presenteren als opvolger van Massimiliano Allegri. Die staat nog tot medio 2014 onder contract in San Siro, maar zijn baan zou op de tocht staan, helemaal als AC Milan naast een plaats in de Champions League grijpt. Die kans is echter klein; met nog drie duels te gaan staat AC Milan derde in de Serie A, met vier punten voorsprong op naaste belager Fiorentina. De nummer drie van de Italiaanse competitie gaat de voorronde van het miljoenenbal in.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen