FC Den Bosch breekt met nog vier spelers

7 mei 2013, 17:12

De grote schoonmaak bij FC Den Bosch gaat verder. Nadat eerder al bekend werd dat Kevin Begois, Bart van Brakel, Daan van Dinter en Jeffrey Vlug vertrekken, laat de Brabantse eerstedivisionist nu weten dat komende zomer ook afscheid genomen wordt van Rinke Pennings, Emre Bilgin, Enzio Boldewijn en Mike Scholten (foto).

Van dit viertal is Boldewijn de meest bekende naam, hij kwam vorig jaar over van FC Utrecht. "Enzio was gehuurd van FC Utrecht en vertrekt, omdat hij ondanks zijn kracht en snelheid niet heeft kunnen brengen wat we van hem hadden verwacht. We hopen dat hij zijn geluk elders gaat vinden", zegt algemeen directeur Fred van der Hoorn.

Boldewijn gaat, net zoals Pennings en Bilgin, op zoek naar een nieuwe club. Scholten doet dat niet, hij beëindigt zijn profcarrière. "Hij kiest na enorm veel blessureleed voor een kans in de maatschappij", aldus Van der Hoorn. "Hij heeft een prima opleiding genoten, iets dat we in onze jeugdopleiding primair stimuleren, we wensen hem en alle overige vertrekkende spelers heel veel succes toe met hun verdere loopbaan."

Met Ruud Kaiser staat volgend seizoen een nieuwe coach voor de groep bij FC Den Bosch. Dit jaar eindigde de Brabantse club op een teleurstellende elfde plaats.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen