Huistra: "Kijken uit naar de komende weken"

6 mei 2013, 20:54

De Graafschap hoopt de komende weken via de play-offs alsnog promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen. De ploeg van trainer Pieter Huistra moet daartoe eerst met Fortuna Sittard afrekenen. Voor Huistra kan het niet snel genoeg beginnen.

"Je merkt dat de spelers al enige tijd uitkijken naar de komende weken. Het moet nu gebeuren en daarbij komt het op details aan. De drang om toe te slaan moet ongekend groot zijn en die daadkracht verlang ik van de spelers."

Huistra verwacht een lastige tegenstander, woensdag op de eigen Vijverberg. "Een stugge ploeg, die weinig doelpunten tegen krijgt. Natuurlijk willen we vanavond al in eigen huis toeslaan, maar wel op een doordachte manier. Het Europese systeem telt."

Soufian El Hassnaoui is er woensdag weer bij in Doetinchem. De aanvaller werd onlang disciplinair gestraf maar is inmiddels weer in genade aangenomen. "We hebben een verhelderend gesprek gehad met Soufian en de voorwaarden bij hem neergelegd. Hij heeft een grote drang om zich voor de club te bewijzen", aldus Huistra.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen