Van den Brom: "Dit doet heel veel deugd"

5 mei 2013, 18:27

Waar Anderlecht gedurende het reguliere seizoen eenvoudig op weg leek naar de Belgische landstitel, leek het die in de play-offs om het kampioenschap weer net zo makkelijk te verspelen. Nadat de ploeg van trainer John van den Brom zondag echter wist te winnen bij naaste concurrent Standard Luik is de Brusselse ploeg 'gewoon' weer lijstaanvoerder. Van den Brom is blij.

"Dit doet heel veel deugd. En dat is in geen woorden of daden te beschrijven. We hebben dit ook te danken aan onze fantastische fans. Zij zorgden van de eerste tot de laatste minuut voor een geweldige sfeer", aldus de Nederlandse oefenmeester.

Van den Brom durft voorzichtig alweer te denken aan het kampioenschap. "Ik heb het net nog in de kleedkamer gezegd. Het waren voor de wedstrijd nog vier finales, nu zijn het er nog maar drie. We staan drie punten voor op Genk, onze volgende tegenstander. Dat is alvast een goede uitgangspositie, maar we moeten vooral naar onszelf kijken."

Anderlecht gaat in België met nog drie wedstrijden te spelen nipt aan de leiding. De voorsprong op nummer twee Zulte Waregem - tot zondag nog koploper - is twee punten. RC Genk en Standard Luik volgen op respectievelijk drie en vier punten. Nummer vijf Club Brugge neemt het later op de dag nog op tegen Lokeren. Bij winst stijgt die ploeg naar de gedeelde tweede plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen