Hull-coach Bruce trots na bizarre ontknoping

5 mei 2013, 10:25

Steve Bruce heeft een zenuwslopend weekend achter de rug. De coach van Hull City zag zijn ploeg niet verder komen dan een 2-2 gelijkspel tegen Cardiff, terwijl bij winst promotie naar de Engelse Premier League een feit was geweest.

Diep in blessuretijd kreeg Hull de kans om de wedstrijd te beslissen, maar de gegeven strafschop werd gemist. Cardiff scoorde vanaf de strafschopstip in de 95e minuut  wel raak. Concurrent Watford speelde tegen Leeds United, een wedstrijd die door een blessure flink wat vertraging had opgelopen. Sommige spelers van Hull durfden het einde van die wedstrijd niet te zien, maar uiteindelijk won Leeds met 1-2, waardoor Hull alsnog gepromoveerd is.

“Ik ben al een flinke tijd trainer, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt”, vertelde Hull-coach Bruce na afloop. "We hoorden ook een verkeerde tussenstand en dachten dat Watford met 2-0 voor stond. Dan was het voor ons afgelopen geweest, maar gelukkig was de realiteit anders. Mijn team heeft kansen gemist, maar geweldig gevochten. De spelers zijn niet allemaal even getalenteerd, maar door werklust en de echte wil om te winnen hebben we dit bereikt.”

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen