Pastoor: "Wedstrijd tegen PSV mooie uitdaging"

3 mei 2013, 18:09

NEC leek lange tijd een zekerheidje voor de play-offs om Europees voetbal, maar door een dramatische serie in de laatste weken zijn de kansen van de Nijmegenaren zo goed als vervlogen. Coach Alex Pastoor is echter niet teleurgesteld.

"De goede positie die we enkele maanden geleden bekleedden smaakte naar meer", zegt hij op de NEC-website "Uiteindelijk is het nu zo, dat we eindigen op een plek waar we de laatste jaren steeds hebben gestaan. Dat is natuurlijk geen excuus. Voor de spelers en ook voor de supporters is het heel teleurstellend. We hebben als ploeg steeds ambities en dat willen we ook uitstralen. Het gaat er om, dat de ploeg stabiel is. De spelers moeten zich daarbij concentreren op de dingen waarin ze goed zijn."

Zondag gaat NEC op bezoek bij PSV. "We zien die wedstrijd als een mooie uitdaging", besluit Pastoor. Hij kan niet beschikken over de geblesseerden Ruud Boymans, Danny van den Meiracker, Sören Rieks en Jordy Tutuarima. Youri Loen is na een lange revalidatie van een beenbreuk fit genoeg voor een plek in de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen