Brama en Schilder ontbreken in streekderby

Ger
3 mei 2013, 16:12

FC Twente mist Wout Brama zondag in de uitwedstrijd tegen streekgenoot Heracles Almelo. Ook voor de geblesseerde Robbert Schilder komt de wedstrijd op het kunstgras van het Polman Stadion nog te vroeg. Beide spelers zijn waarschijnlijk op tijd fit voor de start van de play-offs om Europees voetbal.

"Wout is er niet bij en ook voor Robbert komt het duel tegen Heracles toch nog te vroeg. Hij is niet 100 procent belastbaar en dus nemen we geen risico’s met hem", zegt trainer Alfred Schreuder op de website van FC Twente. "Voor de supporters is het een speciale wedstrijd. Dat gevoel leeft met name bij de supporters van Heracles. Het kan zondag dus een heksenketel zijn. Daar moeten we mee omgaan."

Heracles ging de vorige speelronde in een offensieve opstelling zwaar onderuit bij Feyenoord (6-0). Schreuder: "Of Heracles nu met drie of vier verdedigers speelt, wij moeten ons eigen systeem spelen. Dat betekent druk zetten en de vrije man zien te vinden ongeacht verschillende varianten bij een tegenstander. Soms betekent dat dat je in het veld een oplossing moet zoeken. Dat verwacht ik ook van mijn spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen