Dortmund-preses: "Respect voor Bayern bekoeld"

3 mei 2013, 07:30

De goede verstandhouding tussen Champions League-finalisten Borussia Dortmund en Bayern München heeft de voorbije weken forse schade opgelopen. Bayern kaapte sterspeler Mario Götze weg bij Dortmund, een actie waarover voorzitter Hans-Joachim Watzke absoluut niet te spreken is. In aanloop naar het competitieduel tussen beide ploegen van komend weekend lopen de emoties - ondanks de geringe belangen die op het spel staan in het Signal Iduna Park - hoog op.

"We zullen niet samen gaan eten vooraf. De reden daarvoor is vorige week bekend geworden. Meer is er niet over te zeggen", aldus Watzke bij de persconferentie voorafgaand aan het competitieduel. "Ik heb altijd met groot respect over Bayern gesproken. Dat is een beetje bekoeld. Waarom zouden we doen alsof alles koek en ei is?" Toch hoopt Watzke dat de fans van Dortmund zich zullen gedragen. "Ik wil geen scheldpartijen horen. Ik wil een eerlijke en sportieve wedstrijd."

Hoofdrolspeler bij de ontwikkelingen van de afgelopen weken, Götze zelf, zal niet aanwezig zijn bij het duel. Hij is geblesseerd, maar heeft goede hoop de finale van de Champions League wél te halen. Die vindt plaats op 25 mei op het Engelse Wembley.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen