Volendammer De Koning: "Blij als het klaar is"

2 mei 2013, 22:00

Komende vrijdag staat voor FC Volendam de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma. De Volendammers kronen zich bij winst op Go Ahead Eagles tot kampioen van de Jupiler League. En dat betekent promotie naar de Eredivisie.

Alvorens het zover is moet de ploeg van trainer Hans de Koning in ieder geval één punt overhouden aan de lastige uitwedstrijd. Het betere doelsaldo van Volendam ten opzichte van concurrent Cambuur Leeuwarden (+5) zou in dat geval voldoende moeten zijn. Toch is De Koning er niet gerust op. "Iedereen denkt dat we het wel even doen en iedereen denkt al aan het kampioensfeest. Ook bij het benzinestation in het dorp werd me dat afgelopen week weer duidelijk gemaakt. Het enige dat ik kan zeggen is dat we vrijdag nog wel even moeten voetballen", aldus de trainer tegen RTV Noord-Holland.

Van Spanning heeft De Koning, die vrijdag alleen de geschorste Paul de Lange moet missen, nog geen last. "Spanning is er nog niet, maar het kriebelt al wel de hele week. Ik ben blij als het vrijdagavond kwart over tien is. Dan zijn we klaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen