Ebecilio: "Het eerste gesprek was met PSV"

Ger
2 mei 2013, 17:50

Kyle Ebecilio maakt na dit seizoen de overstap van Arsenal naar FC Twente. De jonge middenvelder stond ook in de belangstelling van enkele andere clubs. Hij had zelfs een onderhoud met PSV.

"Het eerste gesprek was met PSV, daarna sprak ik met Twente en Anderlecht. Vorige week heb ik de knoop doorgehakt. Mijn gevoel was bij FC Twente meteen erg goed en ik voelde me op mijn gemak. Bovendien sprak Alfred Schreuder veel vertrouwen in mij uit. Dat zijn belangrijke dingen voor me", zegt Ebecilio (19) op de website van de Enschedese club. "FC Twente is een voetballende ploeg, waarbij ook jonge spelers de laatste tijd geregeld een kans krijgen om te spelen."

Ebecilio speelt sinds 2010 bij Arsenal in het beloftenteam. Dit seizoen was hij door een enkelblessure vijf maanden uit de roulatie. "Daarna was het moeilijk mijn plek weer in te nemen. Ik heb veel geleerd in de drie jaar die ik nu bij Arsenal speel. Ik ben professioneler en volwassen geworden. Ook ben ik fysiek nu sterker. Voor mijzelf had ik als doel gesteld om komend seizoen bij de eerste selectie aan te sluiten, dat kon bij Arsenal niet en daarom heb ik besloten terug te keren naar Nederland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen