Wigan in slotfase seizoen zonder 'Mr. Reliable'

2 mei 2013, 12:22

Wigan Athletic heeft een flinke tegenvaller te verwerken gekregen. De blessure die Maynor Figueroa afgelopen weekend opliep in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur (2-2) is dusdanig ernstig, dat hij dit seizoen niet meer in actie kan komen.

Figueroa viel tegen Tottenham uit met liesklachten. Coach Roberto Martinez bevestigt dat de Hondurees de laatste vier competitieduels én de FA Cup-finale tegen Man City moet missen. "Dat is heel slecht nieuws voor ons. Scans hebben uitgewezen dat Maynor sowieso de rest van dit seizoen uit de roulatie is en mogelijk nog langer.

Volgens Martinez ging Figueroa bij Wigan door het leven als 'Mr. Reliable' (Meneer Betrouwbaar, red.). "Dit omdat hij in zijn periode bij deze club vrijwel nooit wedstrijden heeft gemist door blessures of schorsingen, hij was altijd beschikbaar. Helaas ontbreekt hij nu juist in de meest belangrijke fase van het seizoen", verzucht hij.

Wigan Athletic is verwikkeld in een hevige strijd tegen degradatie. De ploeg staat net onder de rode streep en heeft vijf punten minder dan de teams boven de streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen