Castelen start met gelijkspel in Russische liga

Castelen start met gelijkspel in Russische liga

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 april 2013 – Romeo Castelen is vrijdag met een gelijkspel gedebuteerd bij Volga Nizhniy Novgorod, in de Russische eredivisie. De thuiswedstrijd tegen concurrent Krylya Sovetov Samara eindigde in 1-1. Door dit resultaat blijft Volga dertiende in het klassement, één plaats en één punt boven Samara. Het gat naar de rode streep bedraagt nu, vier speelrondes voor het einde, negen punten.

Castelen stapte afgelopen winter, na maanden zonder club te hebben gezeten, over naar Volga. Zijn debuut in Rusland liet even op zich wachten, maar vrijdag was het dan zover. De oud-Feyenoorder kwam tegen Samara een kwartier voor tijd in het veld. De laatste keer dat Castelen een duel op het hoogste niveau speelde, was ruim anderhalf jaar terug, op 2 oktober 2011 met HSV tegen Schalke 04. De voormalig Oranje-international wordt de laatste jaren achtervolgd door fysiek malheur.

Reacties

gerelateerd