Bookmaker voorziet simpel 'Avondje NAC' voor Ajax

Bookmaker voorziet simpel 'Avondje NAC' voor Ajax

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 april 2013 – Ajax gaat dit weekend een belangrijke stap richting de landstitel zetten. Volgens bookmaker Unibet heeft de koploper zaterdag in Breda weinig te vrezen van NAC Breda. De Amsterdammers zijn de grote favoriet (1,31) tijdens het 'Avondje NAC'.

Het wedkantoor acht de kans op een overwinning van de thuisploeg klein. Wie een euro inzet op een zege voor NAC Breda, krijgt er negen terug als de ploeg de drie punten pakt. Ook de kans op een gelijkspel is volgens Unibet niet groot (5,00).

Als Ajax drie punten pakt in Breda zou het dit weekend al kampioen kunnen worden, maar alleen als concurrenten PSV, Feyenoord en Vitesse de mist in gaan. De kans daarop is volgens de bookmaker te verwaarlozen. PSV is de grote favoriet in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (1,18 om 13,50), terwijl ook Feyenoord en Vitesse zich weinig zorgen hoeft te maken. Zij spelen thuis tegen respectievelijk Heracles Almelo en Willem II en pakken volgens Unibet probleemloos de drie punten.

In de kelder van de Eredivisie staat de kraker tussen Roda JC en RKC Waalwijk op het programma. Roda moet winnen om zicht te houden op een plek boven de rode streep en volgens Unibet gaat dat lukken. De kans op een zege van Roda (2,00) is volgens hen groter dan die op een gelijkspel (3,45) of winst voor RKC (3,50).

Reacties

gerelateerd