Ten Voorde: "Zoek de schuld alleen bij mezelf"

26 april 2013, 09:06

Hij vertrok in de winter op huurbasis van NEC naar NAC Breda om een volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten, maar daar is weinig van terecht gekomen. Zijn avontuur in Breda brengt vooralsnog niet waar Rick ten Voorde op gehoopt had, geeft hij toe.

Ten Voorde begon goed met doelpunten tegen ADO en Heracles, maar raakte daarna uit beeld. Dat kwam omdat hij last had van zijn hamstring, zegt de spits tegen BN De Stem. "Lichamelijk ben ik na Heracles nooit in orde geweest. Ik bleef maar sukkelen. Heel vervelend. Eigenlijk ben ik pas de laatste anderhalve week helemaal fit."

In totaal stond Ten Voorde mede door zijn fysieke problemen slechts drie keer in de basis bij NAC Breda. "Het is zonde en teleurstellend tegelijk", vindt de 21-jarige spits. "Op persoonlijk vlak kan ik niet zeggen dat de periode hier geslaagd is. Vooraf had ik NAC als een goede keuze ingeschat. Daar sta ik nog steeds achter. De enige tegenvaller is de blessure die ik opliep. Dat is het grote probleem geweest. Normaal ben ik balvast en heb ik dreiging in de diepte. Ik zoek de schuld alleen bij mezelf."

Het contract van Ten Voorde bij NEC loopt aan het eind van dit seizoen af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen