Verbeek passeert Overtoom na 'kwakkelseizoen'

25 april 2013, 15:04

Willie Overtoom heeft vrijdag tegen SC Heerenveen geen basisplaats bij AZ. Trainer Gertjan Verbeek geeft links op het middenveld de voorkeur aan Johann Berg Gudmundsson, zegt hij op de website van de Alkmaarse club.

Verbeek vindt dat Overtoom, die in de winterstop overkwam van Heracles Almelo, nog niet genoeg gebracht heeft. "Ik heb deze week met Willie gesproken. Het is duidelijk dat hij nog niet het gewenste niveau haalt. Het is voor hem een kwakkelseizoen, vooral vanwege enkele blessures. Willie droeg geen excuses aan. Hij vindt zelf ook dat het beter moet. Gudmundsson laat zien dat hij in vorm is. Hij heeft zich teruggevochten en mag zich nu bewijzen tegen Heerenveen", aldus de trainer.

Naast Gudmundsson staat ook Celso Ortiz in de basis. De Paraguayaan is volgens de coach de aangewezen man om de geschorste Markus Henriksen te vervangen. "Hij speelt al heel lang in die rol bij Jong AZ. Ortiz heeft dus ervaring als controleur op het middenveld. Het is dus logisch dat hij de vervanger is van Henriksen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen