Suarez probeert aan te sturen op 'normale' schorsing

23 april 2013, 20:11

Luis Suarez stuurt aan op een schorsing van drie duels. De aanvaller van Liverpool heeft bij de Engelse voetbalbond aangegeven dat hij een straf accepteert, maar vindt niet dat hij een aanmerkelijk zwaardere straf verdient dat de drie duels schorsing die de Engelse bond normaliter uitdeelt aan een speler die over de schreef gaat.

In Engeland krijgen spelers die direct rood krijgen, automatisch drie duels schorsing aan de broek. Suarez kreeg geen rood in de wedstrijd tegen Chelsea, maar op basis van tv-beelden besloot de Engelse bond tot actie over te gaan. Dit omdat duidelijk zichtbaar was dat Suarez zijn tanden zette in de arm van tegenstander Ivanovic.

De Engelse bond liet dinsdag weten dat het een zware straf verwacht, maar meldt nu dat Suarez in een reactie heeft laten weten daar anders over te denken. Hij vindt niet dat de standaard schorsing van drie wedstrijden veel te weinig is voor zijn vergrijp.

De zaak zal woensdag worden behandeld door een speciale commissie. Deze zal uiteindelijk beslissen wat voor straf de Uruguayaanse spits aan zijn broek krijgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen