Prachtgoal Di Natale leidt verlies Lazio in

20 april 2013, 22:47

Lazio is het spoor in de Serie A volledig bijster. De Romeinen kwamen zaterdag opnieuw niet tot winst. De lastige uitwedstrijd tegen Udinese ging met 1-0 verloren. I Biancocelesti pakten in de laatste zeven Serie A-duels slechts vier punten.

Udinese verloor dit seizoen tot dusver pas één keer in het eigen Stadio Friuli, begin september van de ongenaakbare leider Juventus. Verder pakten de noorderlingen altijd minimaal een punt. Vaak had de inmiddels 35-jarige Antonio Di Natale een belangrijk aandeel in het succes en dat was tegen Lazio niet anders.

Met een halve omhaal tekende Di Natale in de negentiende minuut voor de enige treffer. Het was alweer zijn achttiende doelpunt van de competitie. In de resterende zeventig minuten was Lazio niet bij machte om de score te kantelen.

Door het resultaat hebben Udinese en Lazio nu allebei 51 punten. Ze staan samen met AS Roma op de vijfde plaats, maar de werkgever van Maarten Stekelenburg heeft nog een wedstrijd tegoed. Zondag speelt het tegen hekkensluiter Pescara.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen