Besiktas kan titel vergeten na pak slaag

20 april 2013, 20:52

Besiktas is nu ook mathematisch uitgeschakeld in de Turkse titelrace, na een afstraffing zaterdag bij degradatiekandidaat Akhisar Belediyespor: 4-1. Hierdoor is de achterstand op lijstaanvoerder Galatasaray, dat vrijdag met 3-1 won van Elazigspor, opgelopen tot dertien punten. Er zijn nog vier duels te spelen in de Super Lig.

Bij rust stond Besiktas al met 2-1 achter. Theofanis Gekas scoorde twee keer voor Akhisar Belediyespor, tussendoor maakte Mustafa Pektemek gelijk. Na een uur kon Gekas zijn hattrick voltooien, maar hij miste een strafschop. Deze werd veroorzaakt door Gökhan Süzen, die daarvoor rood kreeg. Met tien man kon Besiktas een afstraffing niet voorkomen. Dankzij Ugur Demirok en Emin Aladag werd het 4-1.

Fenerbahçe is de enig overgebleven concurrent van Galatasaray. De werkgever van Dirk Kuyt heeft zeven punten minder dan de koploper, maar speelt zondag nog tegen Genclerbirligi. Besiktas is de nummer drie van de ranglijst. Oguzhan Özyakup stond overigens in de basis bij de zwart-witten en mocht de negentig minuten vol maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen