Alderweireld: "Ajax is natuurlijk niet onfeilbaar"

Ger
19 april 2013, 23:26

Met een zege in Eindhoven zette Ajax afgelopen zondag een grote stap richting de derde titel op rij. Vijf dagen na de luid bejubelde zege bewezen de Amsterdammers zichzelf echter een slechte dienst. Door een gelijkspel tegen SC Heerenveen (1-1) heeft Ajax de concurrentie een kans gegeven om dichterbij te komen.

"De laatste pass was slordig, daarom kwamen we niet tot grote kansen", verzucht Toby Alderweireld tegenover FCUpdate.nl na afloop van het duel met de Friezen. "Het zat bovendien niet mee, want we hadden in de eerste helft een strafschop moeten hebben", verwijst de verdediger naar de handsbal van Ramon Zomer. "En in de tweede helft raakte Niklas Moisander met een kopbal de paal. Dit is een zure appel waar we even doorheen moeten bijten."

"Ondanks dit puntenverlies gaan we op dezelfde voet verder. Ook als we niet winnen, blijven we vasthouden aan onze spelopvatting", stelt Alderweireld. "We zijn natuurlijk niet onfeilbaar, er kunnen altijd dingen beter. Vandaag was het te statisch, waardoor ons positiespel niet goed uit de verf kwam. Maar we moeten niet dramatisch doen, we staan nog steeds bovenaan. Bovendien moeten onze concurrenten dit weekend nog in actie komen. Wellicht gaan ook zij punten verspelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen