Steijn wil minimaal punt pakken in Euroborg

19 april 2013, 16:59

Wil ADO Den Haag blijven meedoen in de strijd om de play-offs voor Europees voetbal, dan mag de uitwedstrijd tegen FC Groningen van komende zaterdag in elk geval niet verloren worden. Dat zegt trainer Maurice Steijn tegen Omroep West.

De oefenmeester kan in de Euroborg niet beschikken over de geschorste aanvoerder Danny Holla. Verder kampt ADO Den Haag met een reeks twijfelgevallen. Of Mike van Duinen, Charlton Vicento, Santi Kolk en Rydell Poepon kunnen spelen, is nog niet duidelijk. Zaterdagochtend wordt de opstelling pas bepaald. Tom Beugelsdijk is wel inzetbaar. De KNVB wilde de verdediger voor drie duels schorsen, maar die ging daarmee niet akkoord en in afwachting van het beroep mag hij spelen.

Steijn zelf ging eerder deze week wel akkoord met een schorsing. Hij werd vorige week tegen FC Twente naar de tribune gestuurd en mag daardoor in Groningen niet in de dug-out plaatsnemen. Hij mag de hele dag geen contact met zijn spelersgroep hebben. "Zelfs meerijden in de spelersbus naar Groningen is verboden", weet Steijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen