Geplaagde Huistra: "Lijkt alsof duvel er mee speelt"

18 april 2013, 13:56

De blessureproblemen van De Graafschap zijn groot. Tegen FC Dordrecht, vrijdag, kan coach Pieter Huistra niet beschikken over Gregor Breinburg, Milan Massop, Tim Vincken, Frank van Kouwen, Ted van de Pavert, Ties Evers en Santy Hulst. Bovendien is Zlatko Lazic niet honderd procent fit. "Het is voor ons even passen en meten nu. Gelukkig hebben we er nog elf", verzucht Huistra op de website van zijn ploeg.

Huistra heeft door de vele afwezigen flink wat kopzorgen. "Het lijkt wel alsof de duvel er mee speelt. Het is geen goede zaak dat je in de belangrijkste periode van het seizoen zoveel jongens mist. Dan wil je iedereen erbij hebben. Nu kan je in trainingen niet op de vastigheden trainen die in de rest van het seizoen nog belangrijk zijn."

Lichtpuntje voor coach Huistra, die zelf wegens een schorsing op de tribune plaats moet nemen in Dordrecht, is dat topscorer Anco Jansen na een blessureperiode weer fit is. "Hij is voor ons erg belangrijk en scoorde maandag al twee keer met de beloften. Hij heeft goed gespeeld en er veel energie in gelegd. Dat is goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen