Cziommer gelooft in titel: "Het is niet gedaan"

18 april 2013, 12:34

Sinds afgelopen weekend wordt alom aangenomen dat Ajax er dit seizoen met de landstitel vandoor gaat, maar voor Simon Cziommer is dat nog helemaal geen uitgemaakte zaak. De middenvelder van Vitesse blijft geloven in de kansen van zijn ploeg om de Amsterdammers in de slotfase van dit seizoen te achterhalen.

"In voetbal is onwijs veel mogelijk. Met AZ verloor ik in 2007 op de laatste dag het kampioenschap, al vind ik Ajax nu wel heel stabiel, solide en volwassen. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Maar vijf punten in vier wedstrijden is niet gedaan. Ik heb veel gekke dingen meegemaakt", zegt Cziommer tegen Omroep Gelderland.

Cruciaal voor Vitesse zal de wedstrijd van zondag tegen Feyenoord worden, ook als blijkt dat de tweede plaats het maximale is. "We kunnen een hele goede stap zetten. Vooral nu moeten we zorgen dat we bevestigen wat we dit seizoen hebben neergezet en het niet laten glippen. De tweede helft bij Roda, dat gebeurt ons niet nog een keer. Ik ben daar niet bang voor. Misschien is het wel goed dat het nu is gebeurd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen