ManU morst punten ondanks goal Van Persie

17 april 2013, 22:40   Bijgewerkt: 17 april 2013, 22:54

De voorsprong van Manchester United op stadgenoot Manchester City is weer iets geslonken. De koploper kwam woensdag niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen West Ham United, terwijl achtervolger City de volle buit pakte tegen Wigan.

City loopt dus twee puntjes in, maar United hoeft nog niet in paniek te raken. De ploeg van coach Sir Alex Ferguson heeft nog altijd een comfortabele marge van dertien punten, al moet daarbij wel aangetekend worden dat City één duel minder speelde. Maar ook als City dat inhaalduel wint, blijft de voorsprong van United dus tien punten.

Dat United in ieder geval nog één puntje pakte bij West Ham, had het te danken aan Robin van Persie. De spits, die afgelopen weekend voor het eerst sinds lange tijd weer eens scoorde, tekende in de slotfase voor de 2-2. De spits van Oranje tikte binnen nadat een schot van Kagawa op de paal kwam. Van Persie stond buitenspel op het moment dat Kagawa schoot, maar dat werd niet gezien door de arbitrage.

Bij Manchester City was Carlos Tevez de matchwinner. De Argentijn tekende in de moeizame wedstrijd tegen Wigan Athletic in de slotfase voor het enige doelpunt.

Chelsea steeg naar de derde plaats op de ranglijst dankzij een eenvoudige zege bij Fulham. David Luiz opende op prachtige wijze de score, waarna John Terry er met twee doelpunten 0-3 van maakte. Chelsea is Arsenal, dat dinsdag niet wist te winnen van Everton, nu voorbij en ligt op koers voor een plek in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen