Heynckes looft tweede helft en invaller Gomez

Heynckes looft tweede helft en invaller Gomez

17 april 2013 – Bayern München plaatste zich dinsdag afgetekend voor de finale van het Duitse bekertoernooi. In München werd het 6-1, mede door een doelpunt en twee assists van Arjen Robben. Hoewel de score anders doet vermoeden is trainer Jupp Heynckes van mening dat tegenstander VfL Wolfsburg het zijn ploeg behoorlijk lastig had gemaakt.

"Wolfsburg heeft het ons lange tijd erg moeilijk gemaakt. We waren er zeker in de beginfase niet helemaal bij", aldus Heynckes na afloop. "In de tweede helft hebben we definitief beter gespeeld en de fouten van de tegenstander ijskoud afgestraft."

Heynckes had bovendien lovende woorden over voor invaller Mario Gomez, die in een tijdsbestek van zes minuten een hattrick maakte. "Iedereen heeft kunnen zien dat we drie topspitsen hebben. Ik ben blij voor Mario dat hij deze hattrick heeft gemaakt."

De finale van de DFB Pokal vindt op 1 juni plaats in Berlijn. Woensdag krijgt de kersverse landskampioen te horen wie dan de tegenstander wordt; VfB Stuttgart of SC Freiburg.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 6 juli 2020

  2. zondag 5 juli 2020

  3. zaterdag 4 juli 2020