Evra: "We plagen Van Persie al drie dagen"

16 april 2013, 21:59

Robin van Persie deed Manchester United-manager Sir Alex Ferguson afgelopen weekend behoorlijk schrikken door hem in de armen te vliegen na zijn doelpunt in de competitiewedstrijd tegen Stoke City (2-0 winst). Het zorgde de voorbije dagen voor gesprekstof in de Engelse media, onder meer afkomstig van Ferguson zelf: "Het juichen was mooi, alhoewel hij me bijna vermoordde. Hij moet niet vergeten dat ik al 71 ben..."

Ook ploeggenoot en aanvoerder Patrice Evra stond verbaasd te kijken na de actie van de Nederlander. Een imitatie zit er dan ook absoluut niet in, zo verklaarde hij dinsdag. "Geen enkele kans. Nooit. Misschien zou ik het bij mijn ploeggenoten doen, maar niet bij de grote baas. Hij is al wat ouder", aldus Evra tegen de BBC. "Stel je voor dat ik er te hard in vlieg. Dan zou hij vallen en me misschien ontslaan. Ik zou het nooit doen."

De actie van Van Persie heeft de nodige pesterijen in de kleedkamer van Manchester United tot gevolg gehad, zo laat Evra weten. "Robin heeft het zwaar te verduren gehad, want zoiets hadden we nog nooit gezien. Robin zal dat kunnen beamen, we plagen hem er al drie dagen mee. Maar het is ook wel een keer goed om een dergelijke uiting van liefde te zien op het voetbalveld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen