FC Twente verder met Pelupessy en Bednarek

FC Twente verder met Pelupessy en Bednarek

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 april 2013 – FC Twente heeft de verbintenis met Filip Bednarek dinsdag verlengd. De 21-jarige Poolse keeper staat nu tot de zomer van 2014 onder contract in de Grolsch Veste, met de optie voor nog een seizoen.

Bednarek kwam in 2008 als jeugdspeler bij FC Twente terecht. Eind vorig jaar debuteerde hij in het eerste elftal van de Tukkers, in de Europa League-wedstrijd tegen Helsingborg.

"Komend seizoen is mijn doelstelling om aansluiting te vinden bij de eerste selectie en een van de drie doelmannen te worden", zegt Bednarek op de clubsite. "Als jonge keeper weet ik dat ik geduldig moet zijn en als ik de kans krijg, moet ik die pakken."

Ook Joey Pelupessy tekende een nieuw contract in Enschede. De 20-jarige middenvelder verlengde tot medio 2016, met de optie voor een extra jaargang. "Ik zie dit contract als een volgende stap", reageert Pelupessy, al sinds zijn elfde bij de Overijsselse ploeg. "Ik ben FC Twente dankbaar dat zij mij deze kans geven, een teken dat ik op de goede weg ben. Dit seizoen, waarin ik mijn debuut heb mogen maken, is voor mij een grote ontdekkingsreis geweest. Ik ben het huidige seizoen begonnen bij Jong FC Twente en nu maak ik eigenlijk elke dag deel uit van de eerste selectie. Ik heb veel geleerd en die ervaringen neem ik allemaal mee om te slagen."

Reacties

gerelateerd