De Boer: "Vd Sar geen optie als reservekeeper"

De Boer: "Vd Sar geen optie als reservekeeper"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 april 2013 – Ajax kampt door de schorsing van Kenneth Vermeer met een heus keepersprobleem. Naast Vermeer is ook derde doelman Mickey van der Hart wegens een blessure niet beschikbaar en dus moet coach Frank de Boer bij andere elftallen op zoek gaan naar een reservekeeper voor de komende wedstrijden. Oud-international Edwin van der Sar, nu als directeur in dienst bij de koploper, is volgens De Boer geen optie.

Tegenover Ajax TV reageert De Boer lachend op de suggestie dat Van der Sar zijn handschoenen weer aan zou kunnen trekken. Dat is geen optie, stelt hij. "Edwin is misschien nog wel fit, maar ook voor hem zelf zou je zoiets niet moeten willen."

Volgens De Boer zijn er twee kandidaten voor de tijdelijke vacature: Chiel Kramer en Peter Leeuwenburgh. Leeuwenburgh speelt in de A1, Kramer maakt deel uit van Jong Ajax. "We zullen deze week beslissen wie het wordt. Of deze jongens de komende dagen ook mee gaan trainen met de A-selectie? Daar is een grote kans op, ja."

Jasper Cillessen is door de schorsing van Vermeer even eerste keeper van Ajax.

Reacties

gerelateerd