Goossens: "Denk dat ik signaal heb afgegeven"

6 april 2013, 16:44

Feyenoord-middenvelder John Goossens maakte in de wedstrijd met VVV Venlo (1-0 winst) weer eens een flink aantal minuten voor zijn ploeg. De voormalig NEC-speler verdween na een blessure lange tijd uit beeld in Rotterdam, maar maakte vrijdag een gretige indruk. "Ik denk dat ik een signaal heb afgegeven", aldus Goossens tegen RTV Rijnmond.

Goossens loste na een uur spelen Harmeet Singh af bij een 0-0 stand en was nog dicht bij een doelpunt. "Het was natuurlijk fantastisch geweest als ik die bal erin had geschoten, maar helaas mocht het niet zo zijn. Ik ben blij dat we gewonnen hebben."

Goossens maakte in de uitwedstrijd tegen VVV, in oktober van het afgelopen jaar, met een assist een goede indruk voor zijn nieuwe werkgever. Zijn doorbraak bleef echter uit. "Na die wedstrijd zei ik dat het mijn definitieve doorbraak bij Feyenoord zou zijn, dus ik ben voorzichtig met wat ik zeg ná deze wedstrijd. Ik kan nu strijden voor veel minuten in het eerste. Als ik de kans krijg, zoals nu het geval was, moet ik die met beide handen aangrijpen en vechten voor mijn plek."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen