Herstelde Overtoom terug in wedstrijdselectie AZ

5 april 2013, 15:30

Willie Overtoom kan dit weekend weer meedoen bij AZ. De middenvelder, in de winterstop overgekomen van Heracles Almelo, is hersteld van een blessure aan zijn bovenbeen en door coach Gertjan Verbeen opgenomen in de wedstrijdselectie.

"Willie kan geen volledige wedstrijd spelen, maar ook in tien of twintig minuten kan hij van toegevoegde waarde zijn", zegt Verbeek op de website van zijn club. De coach kan tegen NEC niet beschikken over de geschorste Thomas Lam en de geblesseerden Mattias Johansson en Maarten Martens. Achter de namen van Adam Maher en Dirk Marcellis staat een vraagteken. Beide spelers kwamen niet ongeschonden uit de strijd van vorige week met Heracles en trainden pas vrijdag weer voluit mee.

Bij tegenstander NEC spelen twee voetballers die nog altijd onder contract staan bij AZ, namelijk huurlingen Ruud Boymans en Erik Falkenburg. "De laatste berichten zijn dat Ruud Boymans te geblesseerd is om tegen ons te kunnen spelen", zegt de coach van AZ. "NEC heeft ons deze week als hurende club keurig geïnformeerd over zijn kwetsuur. We doen niet moeilijk over de inzetbaarheid van Erik Falkenburg. Hij is voor ons momenteel gewoon speler van NEC. Na dit seizoen zien we wel weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen