Bouma haakt af, Derijck terug in basis PSV

5 april 2013, 14:46   Bijgewerkt: 5 april 2013, 14:59

PSV speelt tegen Willem II weer met Timothy Derijck centraal achterin. De Belgische verdediger keert terug in het elftal omdat Wilfred Bouma met liesklachten kampt. Hij moet de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan, zegt coach Dick Advocaat.

"Bouma heeft last van zijn lies", zegt de coach op de officiële website van de club uit Eindhoven. "Het is te kort naar morgen. Die is er dus niet bij. In zijn plaats speelt Timothy Derijck. Hij en Marcelo hebben samen de meeste automatisme."

In de voorhoede krijgt Tim Matavz mogelijk weer een kans, al wil Advocaat dat zelf nog niet bevestigen. Dat zou ten koste gaan van Memphis Depay. Jeremain Lens schuift in dat geval op naar de linkerkant. De geschorste Dries Mertens is niet van de partij.

Advocaat hoopt dat zijn ploeg in Tilburg weer een stap kan zetten richting de titel. Want het kampioenschap heeft hij, ondanks het teleurstellende gelijkspel van vorige week tegen Roda JC, niet uit zijn hoofd gezet. "Ik verschuil me niet achter onze ambities. Iedereen gelooft nog in het kampioenschap! Andere ploegen zijn tot nu toe even goed en even slecht gebleken als wij. Het verschil is niet voor niets maar drie punten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen