Castillion: "Met de goals wil het nog niet vlotten"

5 april 2013, 08:29

Hij is afkomstig uit de jeugd van Ajax en maakte in dienst van de Amsterdamse club zijn debuut in het betaald voetbal, maar Geoffrey Castillion speelt komend weekend pas voor het eerst een competitiewedstrijd in de ArenA. Niet in het rood-wit, maar in het wit-zwart van Heracles Almelo. De spits (21), door Ajax verhuurd aan de ploeg uit Almelo, kijkt uit naar zijn eerste officiële optreden in het imposante stadion.

Veel vrienden en familieleden van Castillion hebben een kaartje bemachtigd voor de wedstrijd. "Iedereen zit er zondag. Vooral omdat de meesten uit Amsterdam komen. Ik hoop op een leuke wedstrijd en dat ik me kan laten gelden", zegt hij op Ajax.nl.

De kans dat Castillion in de basis staat bij Heracles is aanzienlijk, want sinds het vertrek van Samuel Armenteros is hij de vaste eerste spits. Dat gaat redelijk, al scoorde hij pas drie keer. "Met de doelpunten wil het inderdaad nog niet vlotten. Ik moet daarom zo snel mogelijk in een ‘flow’ zien te komen. Dan krijg je meer vertrouwen en gaat het vaak beter. Gelukkig zegt de trainer dat ik goed bezig ben."

Bang dat hij zondag, als hij het stadion binnenkomt, de verkeerde kleedkamer binnenloopt is Castillion niet. "Als ik het me goed herinner is de kleedkamer van Ajax heel groot met veel rood en wit. Ik moet dus de andere deur nemen", lacht hij.

Castillion speelde één wedstrijd voor Ajax, in maart 2011 tegen ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen