Mourinho: "Historie van voetbal zit vol wonderen"

4 april 2013, 08:20

José Mourinho weigerde na de 3-0 zege op Galatasaray al te praten over de halve finale van de Champions League. Er moet nog een return gespeeld worden, weet hij. En Mourinho benadrukt dat er in het verleden al gekkere dingen gebeurd zijn.

"Ik heb zo veel ongelooflijke dingen zien gebeuren, dat niets me meer verbaast", zegt de coach van Real Madrid over de return van volgende week in Turkije. "Het is heel moeilijk voetballen in Istanbul. We moeten de return uiterst serieus nemen, dat is de enige manier om door te gaan. Galatasaray zal er alles aan doen om geschiedenis te schrijven en ik weet zeker dat hun coach Fatih Terim iets gaat proberen. De historie van het voetbal zit vol wonderen. Waarom zou Galatasaray niet kunnen dromen? Ik weet dat het nog niet voorbij is, ik zal mijn spelers daarvan proberen te overtuigen."

Over het spel van zijn ploeg in de heenwedstrijd is Mourinho redelijk tevreden. "Ik vond ons verdedigend beter dan aanvallend. We hadden wellicht iets meer doelpunten kunnen maken, maar het is goed dat we achterin de boel dicht gehouden hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen