Slecht begin Booy Belgische nacompetitie

30 maart 2013, 22:08   Bijgewerkt: 30 maart 2013, 22:33

Het wordt steeds lastiger voor Foeke Booy om zich met Cercle Brugge te handhaven in de Belgische Pro League. De bekerfinalist begon de nacompetitie zaterdag met een 1-0 nederlaag bij Beerschot.

Benito Raman maakte na een klein uur het beslissende doelpunt. Bij Cercle Brugge had Joey Godee een basisplaats. Joey Suk verscheen aan de aftrap bij Beerschot. Hij werd vlak voor tijd naar de kant gehaald.

Beerschot en Cercle Brugge spelen in de nacompetitie vijf keer tegen elkaar. De winnaar speelt play-offs tegen drie tweedeklassers voor één Pro League-ticket. Voor de verliezer valt het doek op het hoogste niveau. Omdat Beerschot in de reguliere competitie boven Cercle eindigde, kregen de Antwerpenaren drie bonuspunten. Derhalve hebben ze nu al zes punten voorsprong.

In de kampioenspoule verzuimde Zulte-Waregem de koppositie, in elk geval voor twee nachtjes, over te nemen van Anderlecht. Het team speelde thuis 1-1 tegen SC Lokeren. Zulte-Waregem heeft nu 33 punten, één minder dan Anderlecht, dat maandag tegen Racing Genk speelt. Lokeren staat vijfde met 27 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen