Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Beerschot moet zich redden zonder Stijnen

Beerschot moet zich redden zonder Stijnen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 maart 2013 – Beerschot kan dit seizoen in de strijd tegen degradatie niet meer op Stijn Stijnen rekenen. De doelman heeft de komende periode nodig om te herstellen van een knieblessure.

"Vorig jaar werd hij geopereerd en we dachten dat hij toen met drie maanden rust hersteld zou zijn. Maar na een tijd begon de knie weer op te spelen", zegt clubarts Chris Goossens tegen Sporza. "Stijn heeft het hele seizoen zijn verplichtingen volbracht, maar kreeg pijn. Door zijn schorsing konden we hem een tijd laten rusten en hoopten we dat hij klaar zou zijn voor de play-offs."

"Maar al meteen op de eerste training woensdag bleek dat het niet ging lukken. Hij had echt pijn en na overleg met de chirurg besloten we dat hij zijn knie nu echt twee maanden moet laten rusten."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd