Buikspierblessure houdt Zeefuik aan de kant

29 maart 2013, 15:14

Género Zeefuik stapt niet met zijn teamgenoten in de bus naar Tilburg, waar zaterdag de competitiewedstrijd tegen Willem II op het programma staat. De spits van FC Groningen kampt met een buikspierblessure, meldt de club op haar website.

"Op een training van vorige week werd een schot van Zeefuik geblokt en liep hij een blessure op. Donderdag heeft hij volledig getraind, maar vandaag heeft hij tijdens de training gemeld zich niet honderd procent fit te voelen. Voor het belangrijke duel van morgen wil ik alleen volledig fitte spelers meenemen", aldus coach Maaskant.

Naast Zeefuik ontbreken Oluwafemi Ajilore, Emil Johansson en Filip Kostic in de Groningse wedstrijdselectie. Kees Kwakman en Rasmus Lindgren keren na respectievelijk een blessure en een schorsing terug bij de 18-koppige groep.

Maaskant ziet het duel in Tilburg als een soort sleutelwedstrijd voor zijn ploeg, zegt hij. "Willem II vecht voor de laatste kans. Wij zijn erop voorbereid en weten wat we kunnen verwachten. Als wij die wedstrijd winnen dan houden we de aansluiting. Winnen we niet dan is het klunen om weg te blijven van de onderste plekken op de ranglijst. We worden morgenavond in Tilburg gesteund door zo’n tweehonderd man. En die hopen we na afloop met een luid applaus voor hun steun te kunnen bedanken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen