Wouters mist alleen Sarota, Takagi en Schepers

29 maart 2013, 12:50

FC Utrecht-trainer Jan Wouters zit voor de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo ruim in zijn keuzes. Naast de langdurig geblesseerden Adam Sarota en Yoshiaki Takagi ontbreekt alleen Bob Schepers, die last heeft van zijn rug. Verder kan iedereen spelen, ook de Australische internationals Tommy Oar en Michael Zullo.

Oar en Zullo speelden dinsdag nog met de nationale ploeg van Australië tegen Oman, maar zijn voldoende hersteld van de lange vliegreis om te kunnen spelen tegen VVV Venlo. "Iedereen is fit en neemt een goed gevoel mee naar FC Utrecht", zegt trainer Wouters op de site van zijn club. Hij benadrukt dat het niet eenvoudig gaat worden tegen de Limburgers. "Je weet dat ploegen die in de degradatiezone staan in deze fase van de competitie puur voor de punten voetballen. Ton Lokhoff is een trainer die zijn ploeg wil laten voetballen, maar weet ook dat hij punten moet pakken."

"We moeten waken voor onnodig balverlies", vervolgt hij. "VVV is een ploeg die wel met deze speelruimte om weet te gaan. Met Bryan Linssen en Yanic Wildschut hebben zij veel snelheid en zijn daarom belangrijk tijdens de omschakeling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen