PSV zet Bouma in de wachtkamer

28 maart 2013, 18:37

PSV heeft het aflopende contract van Wilfred Bouma formeel opgezegd, maar gaat later nog wel om de tafel met de 34-jarige verdediger om over de toekomst te praten. Dat melden de Brabanders donderdag op de clubwebsite.

Bouma is bezig aan zijn derde periode bij PSV. De oud-international van Oranje was van 1994 tot en met 1996 en van 1999 tot en met 2006 al actief in Eindhoven. In 2010 keerde hij er, na een avontuur bij Aston Villa, terug. Dit seizoen moet Bouma Marcelo en Timothy Derijck voor zich dulden in de hiërarchie.

PSV neemt komende zomer in elk geval afscheid van Orlando Engelaar, Stef Nijland (nu verhuurd aan Brisbane Roar) en Jagos Vukovic (Jong PSV). Hun aflopende contracten worden niet verlengd. Ook Jason Bourdouxhe, Gianluca Maria, Marco Ospitalieri en Maikel Verkoelen, allen verhuurd aan FC Eindhoven, moeten weg.

Thomas Horsten mag wel blijven. De optie in de verbintenis van de speler van Jong PSV is gelicht, waardoor hij in elk geval tot medio 2014 in het Philips Stadion blijft.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen